Omfattet af Byg Garanti

Mere end 30 års erfaring

​Unikke løsninger

Vinduesrenovering eller reparation af vinduer og lister

Hos Bøge Snedker Service i Frederikssund nær Skibby, Slangerup og Roskilde tilbyder vi både reparation af vinduer og udskiftning af vindueslister og andre elementer. 

Vi udfører reparation af vinduer for private, firmaer samt ejer- og andelsboligforeninger. 

Vi udfører ofte vinduesrenovering, hvis det er ønsket, eller hvis det bedst kan betale sig. Det er gerne i forbindelse med energioptimering at vi foretager vinduesrenoveringer.

Optimale løsninger ved reparation af vinduer

​Det er ikke nok, at vinduerne ser godt ud. Det er også vigtigt, at de er tætte og fungerer optimalt. De skal for eksempel være nemme at åbne og lukke. 

Vi sikrer en optimal løsning ved reparation af vinduer. Vores store erfaring betyder samtidig, at vi har et vist overskud, når det kommer til løbende servicearbejde, samt reparation af vinduer og vinduesrenovering.

Udskiftning af moduler, ruder eller hele vinduer

​Alt skal være langtidsholdbart og af god kvalitet, og nogle gange er det altså bedst med udskiftning af hele vinduet

Vi bruger altid den nødvendige tid på vinduesrenovering. Det er et af vores mange udtryk for vores store engagement. 

Derudover bestræber vi os også på, at vi altid skal møde kunden i øjenhøjde, når vi giver en kyndig og professionel rådgivning, herunder om det er bedst med udskiftning af ruden, gummilister, trælister og så videre.

Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud på din vinduesrenovering

​Du er altid velkommen til at få mere at vide, og vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse for at give et tilbud på vinduesrenovering og reparation af vindueselementer. Du kan ringe til os på telefon 23 33 32 34. Eller du kan skrive til kristian@boege-snedkerservice.dk.

telefon ikon  INTERESSERET I AT VI RINGER DIG OP MED ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Referencer:

Montage adresser

Skovgaardsvej 11, 3000 Helsingør​

Langkærvej 5B, 2720 Vanløse

Langkærvej 9B, 2720 Vanløse

Langkærvej 13, 2720 Vanløse

Pile Allé 12, 3480 Fredensborg

Pile Allé 23, 3480 Fredensborg

Boligforeninger

A/B Fjenneslevvej 1-7

Gyngemose Parkvej 25-39

Rørdams Have ​1-15

Egebjerg Bygade 225-239

Højstensgård 370 lejligheder

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 6 anmeldelser på Håndværker.dk

​​★ ★ ★ ★ ★​

"Udskiftning af 7 vinduer
Kristian er en meget dygtig håndværker som har en høj faglig stolthed. Der bliver ikke gået på kompromis nogen steder. Jeg kan kun anbefale Kristian."

- David Rod Vest

★ ★ ★ ★ ★​

"​Nye vinduer

Vi har fået udskiftet alle vinduer og døre i huset til vores fulde tilfredshed. Bøge Snedker Service laver arbejde er særdeles høj kvalitet og service er helt i top både under arbejdets udførelse og efterfølgende i forhold til vejledning f.eks. om vedligeholdelse." 

- Erik Schmidt

★ ★ ★ ★

"​Nye beslag og hængsler

Hængsler og beslag af et tungt støjdæmpende Velfac vindue (60 kg) skulle skiftes efter vinduet faldt ud af rammen. Andre håndværker har ikke reageret på min henvendelse men med Bøge Snedker Service var der altid rigtig god kommunikation om opgaven od tiderne og det aftalte blev overholdt." Læs mere

- Thomas Funck

★ ★ ★ ★ ★​

"Kristian skiftede et defekt vindue i vores hus efter et ærgerligt indbrud. Den første håndværker, som forsikringsselskabet sendte, ville blot lime karmen, men Kristian vurderede med sin ekspertise, at dette ikke ville være tilstrækkeligt."​ Læs mere

- Jeppe Kaare Larsen