Omfattet af Byg Garanti

Mere end 30 års erfaring

​Unikke løsninger

Nye vinduer - udskiftning af døre og vinduer

Hos Bøge Snedker Service i Frederikssund, nær Slangerup, Skibby og Roskilde, monterer vi nye vinduer for private og erhverv, samt for boligforeninger. Men vi kan også foretage en enkelt reparation af eksempelvis et facadevindue.

Vi har mange års erfaring med enhver form for vinduesudskiftning, og når vi monterer nye vinduer, tager vi os også af fuge- og listearbejde samt opsætning af nye vinduesplader. 

Få nye vinduer og gør hjemmet energivenligt med udskiftning af vinduer

​Måske trænger dit hus til nye vinduer. Det er vigtigt at have nogle gode facadevinduer, så I har optimale lysforhold i boligen, og så det ikke trækker ind i hjemmet, eller der opstår kuldebroer. 

Derudover gør det ikke noget, at de er pæne at se på og energieffektive. Vi kan lave udskiftning af vinduer i hele huset eller virksomheden, men vi kan også reparere et enkelt facadevindue. 

Er dørene slidte? Vi tilbyder også hurtig og effektiv udskiftning af døre. Vi sørger naturligvis for rådgivning og professionel service ved udskiftning af døre. 

Professionel rådgivning om udskiftning af vinduer og døre

Vores store erfaring med at montere nye vinduer gør, at du vil få en kyndig og fyldestgørende rådgivning om udskiftning af vinduer eller udskiftning af døre, inden du beslutter dig for, hvilken form for facadevindue eller tagvindue du foretrækker. Du får 10 års garanti på de fleste af vores vinduesprodukter.

Vi kigger endvidere på, hvilket verdenshjørne vinduerne vender mod. I den side af huset, der vender mod syd, kan det for eksempel være en god ide at have soldæmpende glas i vinduerne, så huset ikke bliver varmet unødigt op. Vi har fokus på detaljen ved udskiftning af vinduer og døre.

Få et uforpligtende tilbud på vinduesudskiftning og udskiftning af døre

​Du kan ringe på telefon 23 33 32 34 eller skrive til kristian@boege-snedkerservice.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på nye vinduer eller blot et enkelt facadevindue. Vi skræddersyer med glæde et godt tilbud til dig med gode priser. Vi ser frem til at høre fra dig. 

Se en af vore referencer nedenfor - Tingkærgård​

telefon ikon  INTERESSERET I AT VI RINGER DIG OP MED ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Referencer:

Montage adresser

Skovgaardsvej 11, 3000 Helsingør​

Langkærvej 5B, 2720 Vanløse

Langkærvej 9B, 2720 Vanløse

Langkærvej 13, 2720 Vanløse

Pile Allé 12, 3480 Fredensborg

Pile Allé 23, 3480 Fredensborg

Boligforeninger

A/B Fjenneslevvej 1-7

Gyngemose Parkvej 25-39

Rørdams Have ​1-15

Egebjerg Bygade 225-239

Højstensgård 370 lejligheder

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 6 anmeldelser på Håndværker.dk

​​★ ★ ★ ★ ★​

"Udskiftning af 7 vinduer
Kristian er en meget dygtig håndværker som har en høj faglig stolthed. Der bliver ikke gået på kompromis nogen steder. Jeg kan kun anbefale Kristian."

- David Rod Vest

★ ★ ★ ★ ★​

"​Nye vinduer

Vi har fået udskiftet alle vinduer og døre i huset til vores fulde tilfredshed. Bøge Snedker Service laver arbejde er særdeles høj kvalitet og service er helt i top både under arbejdets udførelse og efterfølgende i forhold til vejledning f.eks. om vedligeholdelse." 

- Erik Schmidt

★ ★ ★ ★

"​Nye beslag og hængsler

Hængsler og beslag af et tungt støjdæmpende Velfac vindue (60 kg) skulle skiftes efter vinduet faldt ud af rammen. Andre håndværker har ikke reageret på min henvendelse men med Bøge Snedker Service var der altid rigtig god kommunikation om opgaven od tiderne og det aftalte blev overholdt." Læs mere

- Thomas Funck

★ ★ ★ ★ ★​

"Kristian skiftede et defekt vindue i vores hus efter et ærgerligt indbrud. Den første håndværker, som forsikringsselskabet sendte, ville blot lime karmen, men Kristian vurderede med sin ekspertise, at dette ikke ville være tilstrækkeligt."​ Læs mere

- Jeppe Kaare Larsen