Omfattet af Byg Garanti

Mere end 30 års erfaring

​Unikke løsninger

Montering af vinduer og montering af døre ud- og indvendigt

Hos Bøge Snedker Service kan vi hjælpe med montering af vinduer og døre ud- og indvendigt i Frederikssund, Skibby, Slangerup, Roskilde samt andre omkringliggende byer. 

Vi servicerer naturligvis også de gamle. Derudover tilbyder vi en række forskellige fugeløsninger i forbindelse med montering af døre og vinduer. Trænger du til at få skiftet dine gamle vinduer? Hør mere her om udskiftning af vinduer og døre.

Stort udvalg af fabrikanter ved montering af døre og vinduer

​Vinduerne skal opfylde en lavpraktisk funktion med at afskærme og at holde vind og vejr ude, men de skal også helst være pæne at se på og passe til stilen i dit hus. 

Derfor benytter vi en række forskellige vinduesfabrikanter for at tilpasse netop dit behov. Ved montering af vinduer og døre kan vi blandt andet tilbyde Velux, Velfac, KPK, Outline og mange flere.

Vi har mere end 25 års erfaring med montering af døre og vinduer for private og erhverv, men vi udfører også vinduesservice for blandt andet boligforeninger. Skal vi foretage vinduesrenovering i et ældre byggeri? Eller måske skal du have nye døre? Vi klarer det hele.

Vi starter altid med en grundig rådgivning, når vi afgiver et tilbud på montering af vinduer og døre. Og selvom vi ofte får at vide af kunderne, at vi ikke er den billigste, vælger de alligevel os til opgaven, fordi de føler sig i trygge hænder.

Få et uforpligtende tilbud på montering af vinduer og døre

​​Du er velkommen til at få mere at vide om montering af vinduer og døre, og vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, for at kunne give dig en pris. 

Du kan kontakte os på telefon 23 33 32 34 for at aftale nærmere om montering af døre og vinduer. Eller du kan skrive til os på kristian@boege-snedkerservice.dk.​ Tøv endelig ikke med at kontakte os for en gratis og uforpligtende pris på din montering af vinduer og døre.

Se en af vore referencer nedenfor - Før/efter terassedør

telefon ikon  INTERESSERET I AT VI RINGER DIG OP MED ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Referencer:

Montage adresser

Skovgaardsvej 11, 3000 Helsingør​

Langkærvej 5B, 2720 Vanløse

Langkærvej 9B, 2720 Vanløse

Langkærvej 13, 2720 Vanløse

Pile Allé 12, 3480 Fredensborg

Pile Allé 23, 3480 Fredensborg

Boligforeninger

A/B Fjenneslevvej 1-7

Gyngemose Parkvej 25-39

Rørdams Have ​1-15

Egebjerg Bygade 225-239

Højstensgård 370 lejligheder

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 6 anmeldelser på Håndværker.dk

​​★ ★ ★ ★ ★​

"Udskiftning af 7 vinduer
Kristian er en meget dygtig håndværker som har en høj faglig stolthed. Der bliver ikke gået på kompromis nogen steder. Jeg kan kun anbefale Kristian."

- David Rod Vest

★ ★ ★ ★ ★​

"​Nye vinduer

Vi har fået udskiftet alle vinduer og døre i huset til vores fulde tilfredshed. Bøge Snedker Service laver arbejde er særdeles høj kvalitet og service er helt i top både under arbejdets udførelse og efterfølgende i forhold til vejledning f.eks. om vedligeholdelse." 

- Erik Schmidt

★ ★ ★ ★

"​Nye beslag og hængsler

Hængsler og beslag af et tungt støjdæmpende Velfac vindue (60 kg) skulle skiftes efter vinduet faldt ud af rammen. Andre håndværker har ikke reageret på min henvendelse men med Bøge Snedker Service var der altid rigtig god kommunikation om opgaven od tiderne og det aftalte blev overholdt." Læs mere

- Thomas Funck

★ ★ ★ ★ ★​

"Kristian skiftede et defekt vindue i vores hus efter et ærgerligt indbrud. Den første håndværker, som forsikringsselskabet sendte, ville blot lime karmen, men Kristian vurderede med sin ekspertise, at dette ikke ville være tilstrækkeligt."​ Læs mere

- Jeppe Kaare Larsen