Omfattet af Byg Garanti

Mere end 30 års erfaring

​Unikke løsninger

Renovering af døre indvendigt og udvendigt

Hos Bøge Snedker Service i Frederikssund, sætter vi nye døre i for boligejere og virksomheder, samt boligforeninger. Det kan være alt fra en facadedør til en toiletdør. Er dørene slidte? Vi tilbyder holdbar og professionel renovering af døre. 

Vi udskifter gerne din facadedør og sætter nye døre op indvendigt. Beliggende nær Slangerup, Skibby og Roskilde ligger vi centralt i Nordsjælland, og hjælper kunder i hele området.

Facadedøre - få ny hoveddør, bryggersdør og havedør

​En facadedør holder i mange år, men måske ønsker I en speciel dør. Det kan også være, at den gamle dør er utæt og dårlig til at holde kulden ude. En eventuel have- eller terrassedør har måske ældre ruder, hvorfra der kommer kuldebroer. 

En facadedør kan også være til en virksomhed eller en dør i opgangen. 

Vi rådgiver dig gerne, i forhold til valg af materiale, farve og design, så den passer med husets arkitektur.​

Celledøre eller fyldningsdør som nye døre indvendigt

​Vi renoverer også gerne døre indvendigt. Det kan sjældent svare sig at reparere på gamle celledøre (papdøre), så måske ønsker du at få dine celledøre udskiftet med fyldningsdøre eller ligefrem massive døre. 

Det kan også være, at der er særlige ønsker i forhold til blandt andet lydisolering, eller måske ønsker I dobbeltdøre eller døre med glas i. Når du skal have lavet renovering af døre, er mulighederne mange.

Kontakt os for at høre mere om de mange muligheder ved renovering af døre

​Du er meget velkommen til at indhente flere oplysninger om, hvad vi kan tilbyde inden for nye døre og renovering af døre. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig. 

Du kan skrive til os på kristian@boege-snedkerservice.dk, men du kan også ringe til os på telefon 23 33 32 34 for at få en videre drøftelse.

telefon ikon  INTERESSERET I AT VI RINGER DIG OP MED ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Referencer:

Montage adresser

Skovgaardsvej 11, 3000 Helsingør​

Langkærvej 5B, 2720 Vanløse

Langkærvej 9B, 2720 Vanløse

Langkærvej 13, 2720 Vanløse

Pile Allé 12, 3480 Fredensborg

Pile Allé 23, 3480 Fredensborg

Boligforeninger

A/B Fjenneslevvej 1-7

Gyngemose Parkvej 25-39

Rørdams Have ​1-15

Egebjerg Bygade 225-239

Højstensgård 370 lejligheder

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 4,8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 6 anmeldelser på Håndværker.dk

​​★ ★ ★ ★ ★​

"Udskiftning af 7 vinduer
Kristian er en meget dygtig håndværker som har en høj faglig stolthed. Der bliver ikke gået på kompromis nogen steder. Jeg kan kun anbefale Kristian."

- David Rod Vest

★ ★ ★ ★ ★​

"​Nye vinduer

Vi har fået udskiftet alle vinduer og døre i huset til vores fulde tilfredshed. Bøge Snedker Service laver arbejde er særdeles høj kvalitet og service er helt i top både under arbejdets udførelse og efterfølgende i forhold til vejledning f.eks. om vedligeholdelse." 

- Erik Schmidt

★ ★ ★ ★

"​Nye beslag og hængsler

Hængsler og beslag af et tungt støjdæmpende Velfac vindue (60 kg) skulle skiftes efter vinduet faldt ud af rammen. Andre håndværker har ikke reageret på min henvendelse men med Bøge Snedker Service var der altid rigtig god kommunikation om opgaven od tiderne og det aftalte blev overholdt." Læs mere

- Thomas Funck

★ ★ ★ ★ ★​

"Kristian skiftede et defekt vindue i vores hus efter et ærgerligt indbrud. Den første håndværker, som forsikringsselskabet sendte, ville blot lime karmen, men Kristian vurderede med sin ekspertise, at dette ikke ville være tilstrækkeligt."​ Læs mere

- Jeppe Kaare Larsen